Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Paradise Team_ (798864) - Atlético Caracolas (492853) » 241123562: T28/J8/IV

Liga 241123562 Información oficial sobre el partido 241123562 en Hattrick

31.10.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 8 / IV.3 (3426)

Mambo Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Mambo Fútbol Club' en el partido 5 - 1 Atlético Caracolas Alineación oficial del equipo 'Atlético Caracolas ' en el partido
Luis Griño (25') 1 - 0
Jordi Freixes (36') 2 - 0
2 - 1 Serafín Cabrerizo (50')
Shmuel Ozeri (53') 3 - 1
Alessandro Longobardi (68') 4 - 1
Ambrosio Crespo (78') 5 - 1
Mambo Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Mambo Fútbol Club' en el partido 5 - 1 Atlético Caracolas Alineación oficial del equipo 'Atlético Caracolas ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Mambo Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Mambo Fútbol Club' en el partido 4 - 1 Atlético Caracolas Alineación oficial del equipo 'Atlético Caracolas ' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mambo Fútbol Club

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25 els aficionats van embogir quan en Luis Griño va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Fútbol.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Jordi Freixes va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 53 (Gol por la derecha): Fútbol va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Shmuel Ozeri va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 130 Minuto 68 (Gol de falta): Als 68 minuts, Alessandro Longobardi va ampliar l'avantatge de Fútbol amb un 4 - 1 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 78 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Fútbol. A fi d'aconseguir el 5 - 1, van tocar-la en curt per tal que Ambrosio Crespo xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Fútbol va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Luis Griño en un 1 contra 1 amb el porter David Manuel, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 216 Minuto 72 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Luis Griño va ser clau en la jugada d'atac de Fútbol al minut 72, quan ell mateix va fer una passada brutal a Ambrosio Crespo, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 235 Minuto 83 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Enrique Abelleira va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 17 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Kevin Galeano, jugador de Fútbol, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 17. Pere Jordi Jordà, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Atlético Caracolas

Goles Goles

  • 152 Minuto 50 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Serafín Cabrerizo de Caracolas després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 10 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Caracolas va anar a parar a la dreta de l'atac on en José García Sánchez, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José García Sánchez.