Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Historia&Books (436999) - Ariquitaun F.C. (120083) » 241123047: T28/J5/III

Liga 241123047 Información oficial sobre el partido 241123047 en Hattrick

10.10.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 5 / III.10 (3417)

Sporting Sevi Alineación oficial del equipo 'Sporting Sevi' en el partido 1 - 1 Ariquitaun F.C. Alineación oficial del equipo 'Ariquitaun F.C.' en el partido
0 - 1 Kristóf Vlaszák (48')
Espen Wik (83') 1 - 1
Sporting Sevi Alineación oficial del equipo 'Sporting Sevi' en el partido 1 - 1 Ariquitaun F.C. Alineación oficial del equipo 'Ariquitaun F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sporting Sevi Alineación oficial del equipo 'Sporting Sevi' en el partido 2 - 1 Ariquitaun F.C. Alineación oficial del equipo 'Ariquitaun F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,5 % 3,1 % 17,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Sevi

Goles Goles

  • 116 Minuto 83 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 83, en Anders Bernhardsson del Sporting va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Espen Wik que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Víctor Ferriz va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Sporting se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 220 Minuto 12 (Ocasión de falta): En Anders Bernhardsson es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Víctor Ferriz va estar a punt d'avançar els locals al minut 33 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 211 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70, Víctor Ferriz quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Espen Wik de Sporting amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 85 (Lesión): El jugador de Sporting Zoltán Takács va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Miguel Navarro va entrar en el seu lloc.

Ariquitaun F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Passats 48 minuts de partit, Ariquitaun es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Kristóf Vlaszák es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 85, quan en Eirik Kvarving va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Óscar Lombera de Ariquitaun la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Mairolt Lattu de Ariquitaun va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Mairolt Lattu va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 81 (Lesión): Ariquitaun es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Aurelien Mannaerts no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Mairolt Lattu al camp.