Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Paco Lozano C.F. (990568) - Flower of Galicia (492880) » 241122876: T28/J4/III

Liga 241122876 Información oficial sobre el partido 241122876 en Hattrick

03.10.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 4 / III.7 (3414)

ATLETICO BACOPA Alineación oficial del equipo 'ATLETICO BACOPA' en el partido 1 - 5 Atlètic Club Shohoku Alineación oficial del equipo 'Atlètic Club Shohoku' en el partido
0 - 1 Elias Rosak (22')
0 - 2 Marco Mottola (30')
0 - 3 Jonathan Fonseca (64')
0 - 4 Daniel Tomás Hernández (68')
Constancio Unzueta (69') 1 - 4
1 - 5 Ivan ?elezinger (78')
ATLETICO BACOPA Alineación oficial del equipo 'ATLETICO BACOPA' en el partido 1 - 5 Atlètic Club Shohoku Alineación oficial del equipo 'Atlètic Club Shohoku' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
ATLETICO BACOPA Alineación oficial del equipo 'ATLETICO BACOPA' en el partido 6 - 0 Atlètic Club Shohoku Alineación oficial del equipo 'Atlètic Club Shohoku' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 5.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper mega EJEA (10)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ATLETICO BACOPA

Goles Goles

  • 102 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Als 69 minuts, una gran jugada per l'esquerra de ATLETICO va acabar amb la pilota als peus de Constancio Unzueta que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Al minut 3, Marc Vandoma arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 39 (Lesión): Riccardo Mazzoni va sortir coix del terreny de joc, substituït per Jordi Díez. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 094 Minuto 66 (Tirita (médico)): Agustín Quiroga va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de ATLETICO estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Atlètic Club Shohoku

Goles Goles

  • 170 Minuto 22 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Elias Rosak al minut 22 va permetre a Atlètic prendre avantatge per 0 - 1.
  • 139 Minuto 30 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Marco Mottola! Un inimaginable dribbling sobre Constancio Unzueta va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 0 - 2 per a Atlètic.
  • 119 Minuto 64 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Atlètic va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Jonathan Fonseca va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 3.
  • 182 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Al minut 68 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Daniel Tomás Hernández va ser l'anotador del 0 - 4.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Ivan Železinger va aprofitar un error defensiu al minut 78, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 5 al marcador per a Atlètic.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 17 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Félix Liendo es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 17, però el porter va aturar el seu xut.
  • 283 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Björn Blomerberg, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Björn Blomerberg va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Elias Rosak.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alfredo Orbara de Atlètic amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.