Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pixinho (117829) - Espanyol RCD (309599) » 241122544: T28/J5/III

Liga 241122544 Información oficial sobre el partido 241122544 en Hattrick

10.10.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 5 / III.1 (3408)

bebetoforever Alineación oficial del equipo 'bebetoforever' en el partido 3 - 1 tronkitotronki Alineación oficial del equipo 'tronkitotronki' en el partido
Alfredo Lopo (34') 1 - 0
Alfredo Lopo (41') 2 - 0
2 - 1 Fernando Presas (53')
Mónico Cavia (83') 3 - 1
bebetoforever Alineación oficial del equipo 'bebetoforever' en el partido 3 - 1 tronkitotronki Alineación oficial del equipo 'tronkitotronki' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
bebetoforever Alineación oficial del equipo 'bebetoforever' en el partido 2 - 2 tronkitotronki Alineación oficial del equipo 'tronkitotronki' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,1 % 18,2 % 25,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bebetoforever

Goles Goles

  • 119 Minuto 34 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip bebetoforever va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Alfredo Lopo va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 142 Minuto 41 (Gol de contra por la izquierda): Alfredo Lopo va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de bebetoforever i marcant el 2 - 0.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de bebetoforever va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Mónico Cavia progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81, Joaquín Ruiz Tarríaz gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Abel Álamo va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ferrán Martínez Ortega de bebetoforever va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 27 (Evento clima: sol, OK técnico): En David Adán va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

tronkitotronki

Goles Goles

  • 153 Minuto 53 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Fernando Presas va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el tronkitotronki va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 53.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Roberto Martínez-Pais va encarar al porter al 40, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 253 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 43 en Fernando Presas va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Óscar Carro va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 261 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 61 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Fernando Presas va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Ismael Piñeriro de tronkitotronki va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 38 (Tirita (médico)): Semblava que Gennaro La Penna s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.