Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FPiedra FC (1588712) - La Quinta Del Yogurt (1599000) » 225726896: T27/J5/X

Liga 225726896 Información oficial sobre el partido 225726896 en Hattrick

20.06.2009 14:20:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 5 / X.2192 (170519)

FPiedra FC Alineación oficial del equipo 'FPiedra FC' en el partido 1 - 3 los ultimos de la lista Alineación oficial del equipo 'los ultimos de la lista' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FPiedra FC Alineación oficial del equipo 'FPiedra FC' en el partido 1 - 2 los ultimos de la lista Alineación oficial del equipo 'los ultimos de la lista' en el partido
Tiene un resultado normal 0.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,4 % 1,0 % 86,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FPiedra FC

Goles Goles

  • 101 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84, Pablo Gil de Bernabé es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 3, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 15 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Santiago Fernández va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): El jugador de FPiedra Alfons Kinkor quasi va assolir l'empat al minut 36 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Cálico Suárez de FPiedra es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Evaristo De Loreto de FPiedra la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 69 (Lesión leve): Terencio Ollomol de FPiedra va abandonar el terreny de joc després de 69 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Joakim Karlsson va entrar en el seu lloc.
  • 092 Minuto 72 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del FPiedra puguin veure en Aldo Maria Nalesso jugant de nou; ja que al minut 72 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Raül Montroig el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

los ultimos de la lista

Goles Goles

  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 25, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Karol Přívara es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Juan Manuel Sáenz Soto, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 138 Minuto 72 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Antoine Deprez va anar directament als peus de Raphaël Jestin que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25 de partit, Karol Přívara va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Juan Manuel Sáenz Soto de ultimos va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 38 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Manuel Sáenz Soto de ultimos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 82 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 82 de partit, quan un jugador de ultimos, en Raphaël Jestin, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 094 Minuto 86 (Tirita (médico)): Semblava que Sérgio Burgos s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.