Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tres Columnas (1420641) - Dream Catalunyone (1437292) » 225465365: T27/J4/VIII

Liga 225465365 Información oficial sobre el partido 225465365 en Hattrick

13.06.2009 15:15:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 4 / VIII.1618 (179161)

frente baturro Alineación oficial del equipo 'frente baturro' en el partido 7 - 1 interdemadrid Alineación oficial del equipo 'interdemadrid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
frente baturro Alineación oficial del equipo 'frente baturro' en el partido 5 - 0 interdemadrid Alineación oficial del equipo 'interdemadrid' en el partido
Tiene suerte 4.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

frente baturro

Goles Goles

  • 137 Minuto 4 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Árni á Kamarinum la va convertir en gol amb un remat de cap en Bengt-Arne Mikaelsson tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 4 el marcador es va actualitzar: 1 - 0.
  • 131 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Jani Sainila, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Baturros.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Baturros va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Alejandro Oleguer des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 53 (Gol por la derecha): Alejandro Oleguer va incrementar l'avantatge de Baturros amb el 4 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Per Marbjerg de Baturros va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 1.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Al minut 85, Baturros va aconseguir el 6 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Per Marbjerg, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): Amb 86 minuts jugats, en Jan Plátek va augmentar l'avantatge de Baturros a 7 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): El Baturros ho intentava per la dreta per mitjà de Per Marbjerg, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Diego Maravillas al minut 84 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Zdenko Lysák va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jan Plátek de Baturros amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

interdemadrid

Goles Goles

  • 152 Minuto 35 (Gol por la izquierda): interdemadrid va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Săndel Mocanu va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): interdemadrid va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 28 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 34 (Tirita (médico)): Diego Maravillas va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Juan Francisco Mínguez probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 305 Minuto 71 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Sílvio Gomes, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.