Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DagenChest Utd C. F (1438378) - F. C. Azulicante (1418302) » 225319281: T27/J11/VII

Liga 225319281 Información oficial sobre el partido 225319281 en Hattrick

01.08.2009 15:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 11 / VII.33 (38069)

predator deportivo Alineación oficial del equipo 'predator deportivo' en el partido 0 - 0 F. C. Azulicante Alineación oficial del equipo 'F. C. Azulicante' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
predator deportivo Alineación oficial del equipo 'predator deportivo' en el partido 2 - 0 F. C. Azulicante Alineación oficial del equipo 'F. C. Azulicante' en el partido
Tiene mala suerte 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

predator deportivo

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Tristán Acosta del deportivo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39, Torbjörn Bertilsson arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Pedro Caballero va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Adrien François! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Teo Forsstål de deportivo es va emportar una amonestació al minut 70 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 32 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en David Baldon va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Torbjörn Bertilsson.

F. C. Azulicante

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Azulicante va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 3, quan Niko Nyroos va quedar-se sol davant el porter Hannu Salojärvi, però aquest va poder aturar el xut.
  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): Azulicante van sortir al contraatac al minut 31, però Christian Nyseth va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): Azulicante van sortir al contraatac amb encert al minut 40, però Christian Nyseth no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Antonio Luis Mata de Azulicante amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.