Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pumateam (118786) - España x (308312) » 225313853: T27/J12/VI

Liga 225313853 Información oficial sobre el partido 225313853 en Hattrick

08.08.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 12 / VI.960 (15278)

pumateam Alineación oficial del equipo 'pumateam' en el partido 1 - 1 Doloretes F.C. Alineación oficial del equipo 'Doloretes F.C.' en el partido
0 - 1 Daniel Laguarda (30')
Iñaki Madrón (52') 1 - 1
pumateam Alineación oficial del equipo 'pumateam' en el partido 1 - 1 Doloretes F.C. Alineación oficial del equipo 'Doloretes F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
pumateam Alineación oficial del equipo 'pumateam' en el partido 0 - 3 Doloretes F.C. Alineación oficial del equipo 'Doloretes F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pumateam

Goles Goles

  • 119 Minuto 52 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Julian Wood sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Iñaki Madrón que, efectivament, va fer pujar el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Julian Wood va estar a punt d'acabar en gol al minut 4, però el porter visitant Ricardo Tezanos va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de pumateam va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Julian Wood, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 218 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner peinado): Hannes Pirker quasi marca en una jugada assajada de córner que Selmo Jarpa havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Stanislovas Buoželis de pumateam amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Michał Bandurski es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 31 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 31 va fer que Jaras Ignaciūnas de pumateam hagués d'abandonar el terreny de joc. Iñaki Madrón va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Doloretes F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Doloretes va ser finalitzada des de l'esquerra per Daniel Laguarda al minut 30. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Doloretes que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Valciclei Teles Silva, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Enzo Arcellano després de 38 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Candido Minieri va poder desviar-lo a córner.
  • 271 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Alberto Iribarrena va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 70, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Candido Minieri va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Oscar Vega que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jesús Fernando Noroña.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): Després de 40 minuts jugats, Daniel Laguarda es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Oscar Vega.