Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DjRoNiE TeaM (993655) - Cuatro Vientos F.C. (312241) » 225301335: T27/J4/VI

Liga 225301335 Información oficial sobre el partido 225301335 en Hattrick

13.06.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 4 / VI.737 (15055)

Atlético Victoria FC Alineación oficial del equipo 'Atlético Victoria FC' en el partido 5 - 1 Xuventús de Tuchín Alineación oficial del equipo 'Xuventús de Tuchín' en el partido
Andrei Popescu (20') 1 - 0
Miquel Creus (28') 2 - 0
2 - 1 Adam MacKeochan (44')
Jérôme Dumetz (64') 3 - 1
Petre Stan (80') 4 - 1
Jérôme Dumetz (84') 5 - 1
Atlético Victoria FC Alineación oficial del equipo 'Atlético Victoria FC' en el partido 5 - 1 Xuventús de Tuchín Alineación oficial del equipo 'Xuventús de Tuchín' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Atlético Victoria FC Alineación oficial del equipo 'Atlético Victoria FC' en el partido 4 - 0 Xuventús de Tuchín Alineación oficial del equipo 'Xuventús de Tuchín' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Victoria FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Andrei Popescu va donar a Atlético un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 28 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Atlético pel centre va donar un gran resultat: el gol de Miquel Creus va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): En Jérôme Dumetz va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 130 Minuto 80 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Petre Stan va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 80 el resultat passava a ser de 4 - 1.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Jérôme Dumetz va aprofitar per marcar el 5 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Sicco Niehof va estar a punt d'acabar en gol al minut 8, però el porter visitant Ciodaru Crãciun va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Atlético va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Miquel Creus, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jérôme Dumetz de Atlético es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 37 (Evento clima: sol, OK técnico): Ander Coscarón semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Xuventús de Tuchín

Goles Goles

  • 153 Minuto 44 (Gol por la derecha): Xuve van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 44 quan Adam MacKeochan sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Xuve va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 66 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Sébastien Cadillon de Xuve va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 44 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Sébastien Cadillon va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.