Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

chicharritos (121606) - Sun Figthers F.C. (434889) » 225301058: T27/J2/VI

Liga 225301058 Información oficial sobre el partido 225301058 en Hattrick

30.05.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 2 / VI.732 (15050)

chicharritos Alineación oficial del equipo 'chicharritos' en el partido 4 - 0 Atlético Serra Alineación oficial del equipo 'Atlético Serra' en el partido
Frithjof Molks (10') 1 - 0
Jason Kneebone (21') 2 - 0
Alejandro Fargas (58') 3 - 0
Frithjof Molks (73') 4 - 0
chicharritos Alineación oficial del equipo 'chicharritos' en el partido 4 - 0 Atlético Serra Alineación oficial del equipo 'Atlético Serra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
chicharritos Alineación oficial del equipo 'chicharritos' en el partido 6 - 0 Atlético Serra Alineación oficial del equipo 'Atlético Serra' en el partido
Tiene mala suerte 6.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

chicharritos

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): Corria el minut 10 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Frithjof Molks, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 21 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan chicharritos va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Jason Kneebone des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): En Frithjof Molks de chicharritos va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 29 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Román Bello Figueroa que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30, Frithjof Molks gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Lucas Soudan va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 218 Minuto 79 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip chicharritos Alejandro Fargas quasi marca al minut 79 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Alberto Anduaga l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jason Kneebone va estar a punt de sentenciar el partit al minut 86, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 230 Minuto 88 (Ocasión de falta): Román Bello Figueroa va sorprendre Lucas Soudan amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sisebuto Barbat de chicharritos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 31 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del chicharritos puguin veure en Clément Musset jugant de nou; ja que al minut 31 va ser retirat del camp amb una greu lesió. 王 (Wang) 文湖 (Wenhu) el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Atlético Serra

Goles Goles

  • 109 Minuto 58 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 58 minuts Nicola Del Panta es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Alejandro Fargas que d'un gran xut va marcar per a chicharritos el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Al minut 11 Christian Petrone va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Prokhor Komarov va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 75 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Serra puguin veure en Paco Manjon Díaz jugant de nou; ja que al minut 75 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Pere Puigmal el va substituir sense tenir temps d'escalfar.