Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing de las Canteras (441543) - Eguzki10 (1459228) » 225296939: T27/J11/VI

Liga 225296939 Información oficial sobre el partido 225296939 en Hattrick

01.08.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 11 / VI.658 (14976)

Racing de las Canteras Alineación oficial del equipo 'Racing de las Canteras' en el partido 2 - 1 Sasha-Pasha FC Alineación oficial del equipo 'Sasha-Pasha FC' en el partido
0 - 1 Christer Lindhskog (37')
Flavio Siclari (65') 1 - 1
Fabio Prestía (83') 2 - 1
Racing de las Canteras Alineación oficial del equipo 'Racing de las Canteras' en el partido 2 - 1 Sasha-Pasha FC Alineación oficial del equipo 'Sasha-Pasha FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Racing de las Canteras Alineación oficial del equipo 'Racing de las Canteras' en el partido 1 - 5 Sasha-Pasha FC Alineación oficial del equipo 'Sasha-Pasha FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,6 % 0,1 % 97,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing de las Canteras

Goles Goles

  • 114 Minuto 65 (Gol de penalti): Després de 65 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Canteras, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Flavio Siclari de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 122 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Canteras contenien la respiració mentre en Fabio Prestía s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Al minut 9 es va veure una gran oportunitat per a Canteras per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Juan Antonio Larraona, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ruslan Rudyak va estar a punt d'acabar en gol al minut 23, però el porter visitant Jorge Cadalla va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 40 (Lesión): Dror Sapir va sortir coix del terreny de joc, substituït per Edmundo Verde. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Sasha-Pasha FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Christer Lindhskog quedar desmarcat i marcar per a Sasha-Pasha al minut 37. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Sasha-Pasha va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Patrice Sénès va desviar el xut final de Pepe Montijano després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 282 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Pedro Trenor es va quedar sol davant del porter, al minut 40. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 285 Minuto 48 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Canteras. La jugada d'estratègia del Sasha-Pasha per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Miguel Ortiz va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 273 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En Miguel Ortiz va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Adalberto Boveda de Sasha-Pasha va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.