Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los sergio busquets (795548) - Duski United (1462947) » 225290544: T27/J8/VI

Liga 225290544 Información oficial sobre el partido 225290544 en Hattrick

11.07.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 8 / VI.544 (14862)

F.C. Kastefa Alineación oficial del equipo 'F.C. Kastefa' en el partido 2 - 0 Quintinenc Alineación oficial del equipo 'Quintinenc' en el partido
Raúl Pereda (9') 1 - 0
Jesús Moreno-Calvo (59') 2 - 0
F.C. Kastefa Alineación oficial del equipo 'F.C. Kastefa' en el partido 2 - 0 Quintinenc Alineación oficial del equipo 'Quintinenc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Kastefa Alineación oficial del equipo 'F.C. Kastefa' en el partido 2 - 1 Quintinenc Alineación oficial del equipo 'Quintinenc' en el partido
Tiene un resultado normal 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,8 % 0,2 % 6,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Kastefa

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Raúl Pereda, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Kastefa se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 9.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Kastefa pel centre va donar un gran resultat: el gol de Jesús Moreno-Calvo va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 5 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Hardo Usin va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): En Nils Ringnes, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 80 quan Jesús Moreno-Calvo de Kastefa gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Diego Asturias de Kastefa amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Faxildo Carres de Kastefa es va guanyar la targeta groga merescudament.

Quintinenc

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 21 (Ocasión de contra por la izquierda): Quintinenc van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 21, però Roberto Regular va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 253 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 69 en Dominiek Six va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Gaëtan Leggiero va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): Després de 29 minuts jugats, Derek van Ierschot es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Jaime Espinosa.
  • 090 Minuto 72 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 72 de partit, quan un jugador de Quintinenc, en Sergio Bude, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.