Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

China_Town (1365737) - Moyatzo Braves (993893) » 225280669: T27/J4/VI

Liga 225280669 Información oficial sobre el partido 225280669 en Hattrick

13.06.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 4 / VI.368 (14686)

luis mar-team Alineación oficial del equipo 'luis mar-team' en el partido 3 - 0 Moyatzo Braves Alineación oficial del equipo 'Moyatzo Braves' en el partido
Mile Kladari? (23') 1 - 0
Mile Kladari? (36') 2 - 0
Venicio Arce (85') 3 - 0
luis mar-team Alineación oficial del equipo 'luis mar-team' en el partido 3 - 0 Moyatzo Braves Alineación oficial del equipo 'Moyatzo Braves' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
luis mar-team Alineación oficial del equipo 'luis mar-team' en el partido 4 - 1 Moyatzo Braves Alineación oficial del equipo 'Moyatzo Braves' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

luis mar-team

Goles Goles

  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 23 gràcies a la jugada de Mile Kladarić, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): Mile Kladarić va incrementar l'avantatge de mar-team amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Venicio Arce es va introduir dins la defensa central al minut 85, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 51 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Jesús López Obregón va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Pere Ojier, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El mar-team ho intentava per la dreta per mitjà de Piet-Hein Eden, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 86, Fernando Auseron de mar-team va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 39 (Lesión): El jugador de mar-team Martín Abeeta va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Kai Schnell va entrar en el seu lloc.

Moyatzo Braves

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 28 (Ocasión de falta): El jugador visitant Francisco Pajares va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 28 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): Moyatzo van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 65, però Toni Mir va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 19 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Rafael Roldán Gaona s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Pietro Rispoli de Moyatzo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Scott Court de Moyatzo es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): En Fernando Irazola ocupà el lloc d'en Francisco Pajares al 37 minuts, dos minuts després que el jugador de Moyatzo quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.