Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Moradores del Prisma (1418412) - Lokomotiv Lleida (799230) » 225276415: T27/J4/VI

Liga 225276415 Información oficial sobre el partido 225276415 en Hattrick

13.06.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 4 / VI.292 (14610)

Poetas Muertos F.C. Alineación oficial del equipo 'Poetas Muertos F.C.' en el partido 4 - 1 Xungos All Stars Alineación oficial del equipo 'Xungos All Stars' en el partido
Giuseppe Scavo (12') 1 - 0
1 - 1 Franco Burgio (26')
Petteri Homanen (49') 2 - 1
Juan Luis Forcades (55') 3 - 1
Juan Luis Forcades (81') 4 - 1
Poetas Muertos F.C. Alineación oficial del equipo 'Poetas Muertos F.C.' en el partido 4 - 1 Xungos All Stars Alineación oficial del equipo 'Xungos All Stars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Poetas Muertos F.C. Alineación oficial del equipo 'Poetas Muertos F.C.' en el partido 2 - 0 Xungos All Stars Alineación oficial del equipo 'Xungos All Stars' en el partido
Tiene suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Poetas Muertos F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Muertos prenia la batuta de l'encontre al minut 12, quan en Giuseppe Scavo va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 185 Minuto 49 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Petteri Homanen, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 185 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Muertos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Juan Luis Forcades va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 1 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Juan Luis Forcades, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Itay Blumenfeld del Muertos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Nicolas Couvreux de Muertos es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 13, Michele De Cesaris de Muertos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eliezer Gershon de Muertos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Nicolas Couvreux de Muertos per doble groga al minut 81.

Xungos All Stars

Goles Goles

  • 140 Minuto 26 (Gol de contra de falta): El porter de Xungos va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Franco Burgio va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Xungos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Hasse Kronmar, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 40 (Tarjeta roja directa): Al minut 40, Hasse Kronmar de Xungos va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 22 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Abner Campanga que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.