Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

valenciaalberto (440586) - distritopuntoes (1337590) » 225270181: T27/J13/VI

Liga 225270181 Información oficial sobre el partido 225270181 en Hattrick

15.08.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 13 / VI.180 (14498)

Tríada de San Cucao Alineación oficial del equipo 'Tríada de San Cucao' en el partido 0 - 2 distritopuntoes Alineación oficial del equipo 'distritopuntoes' en el partido
0 - 1 Erik Lendvai (39')
0 - 2 Erik Lendvai (41')
Tríada de San Cucao Alineación oficial del equipo 'Tríada de San Cucao' en el partido 0 - 2 distritopuntoes Alineación oficial del equipo 'distritopuntoes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tríada de San Cucao Alineación oficial del equipo 'Tríada de San Cucao' en el partido 1 - 1 distritopuntoes Alineación oficial del equipo 'distritopuntoes' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,8 % 0,7 % 88,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tríada de San Cucao

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): En Sascha Schlender va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): El Tríada va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 38, però en Justino Vidal va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 285 Minuto 53 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Tríada van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Samuel Gonçalves, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Edi Argeşanu de Tríada la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 41 (Lesión): Manuel Sanjuan va sortir coix del terreny de joc, substituït per Mel Bolòs. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Geir Fardal va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

distritopuntoes

Goles Goles

  • 174 Minuto 39 (Gol de penalti): distritopuntoes va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Erik Lendvai va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 184 Minuto 41 (Gol de penalti): Passaven 41 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Erik Lendvai va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Addie Robbemond ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 282 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Addie Robbemond, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 49 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. distritopuntoes va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61 de partit, Erik Lendvai va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Erik Lendvai es va quedar sol davant del porter, al minut 66. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Benoît Pousse de distritopuntoes va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 22 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Tonis Ziogas que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.