Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

tarragona club futbol (485664) - Nastic de Tarragona (440261) » 225269371: T27/J7/VI

Liga 225269371 Información oficial sobre el partido 225269371 en Hattrick

04.07.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 7 / VI.166 (14484)

franziskaner Alineación oficial del equipo 'franziskaner' en el partido 0 - 1 Nastic de Tarragona Alineación oficial del equipo 'Nastic de Tarragona' en el partido
0 - 1 Raúl Miralles (66')
franziskaner Alineación oficial del equipo 'franziskaner' en el partido 0 - 1 Nastic de Tarragona Alineación oficial del equipo 'Nastic de Tarragona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
franziskaner Alineación oficial del equipo 'franziskaner' en el partido 0 - 2 Nastic de Tarragona Alineación oficial del equipo 'Nastic de Tarragona' en el partido
Tiene un resultado normal 0.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,7 % 0,2 % 94,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

franziskaner

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Hamdan Aziz Ameen va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de franziskaner se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): franziskaner va fer una substitució al minut 77. Evstafiy Chubrik va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Mário Nobre.

Nastic de Tarragona

Goles Goles

  • 141 Minuto 66 (Gol de contra por el centro): Raúl Miralles va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Nastic, al minut 66. El marcador va canviar a 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Igor Marsov, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 13 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Al minut 17 de partit, Sam Najeeb Rahman quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Nastic que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Hans Strock, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Iván Gómez. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Hans Strock després de 83 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Mathias Altrock va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 22, Hans Strock de Nastic va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Geldof Clauwaert es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.