Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Muchos Donuts (1577945) - futbol club moebius (991320) » 225268104: T27/J12/VI

Liga 225268104 Información oficial sobre el partido 225268104 en Hattrick

08.08.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 12 / VI.143 (14461)

F.C. Adictes a tot Alineación oficial del equipo 'F.C. Adictes a tot' en el partido 4 - 2 F.S. Tarambanas Alineación oficial del equipo 'F.S. Tarambanas' en el partido
0 - 1 Eduardo Veguri (33')
Raúl Lloria (36') 1 - 1
Joaquín Pozuelo (57') 2 - 1
Raúl Lloria (67') 3 - 1
Petar Petreski (73') 4 - 1
4 - 2 Víctor Manuel Lázaro (74')
F.C. Adictes a tot Alineación oficial del equipo 'F.C. Adictes a tot' en el partido 4 - 2 F.S. Tarambanas Alineación oficial del equipo 'F.S. Tarambanas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
F.C. Adictes a tot Alineación oficial del equipo 'F.C. Adictes a tot' en el partido 7 - 1 F.S. Tarambanas Alineación oficial del equipo 'F.S. Tarambanas' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Adictes a tot

Goles Goles

  • 111 Minuto 36 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Raúl Lloria va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Adictes empatava el partit, 1 a 1, al minut 36.
  • 123 Minuto 57 (Gol por la derecha): Passats 57 minuts, Joaquín Pozuelo, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Adictes es posava per davant!
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Adictes pel centre va donar un gran resultat: el gol de Raúl Lloria va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 73 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Adictes. A fi d'aconseguir el 4 - 1, van tocar-la en curt per tal que Petar Petreski xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Roberto Bauchiero! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 235 Minuto 24 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Christophe Schauer gairebé marca per a Adictes al minut 24 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Al minut 25 es va veure una gran oportunitat per a Adictes per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Roberto Bauchiero, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 66 quan Roberto Bauchiero de Adictes gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mariusz Czempik de Adictes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 11 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Christophe Schauer.

F.S. Tarambanas

Goles Goles

  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Tarambanas van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Eduardo Veguri va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 153 Minuto 74 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Tarambanas seguien lluitant fins al final. Al minut 74, fruit d'aquests esforços, Víctor Manuel Lázaro va marcar el 4 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 37 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Carlos Dazar s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 64 (Lesión grave): Després de 64 minuts, Tarambanas va veure com el seu jugador Eduardo Veguri havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Patxi Lezertua entraria per ocupar el seu lloc.