Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AM3 TEAM (440912) - real betis sanluqueño (1339223) » 225267090: T27/J11/VI

Liga 225267090 Información oficial sobre el partido 225267090 en Hattrick

01.08.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 11 / VI.125 (14443)

Juventud de Vega Alineación oficial del equipo 'Juventud de Vega' en el partido 1 - 2 Yai Alineación oficial del equipo 'Yai' en el partido
0 - 1 Chester Mcknight (3')
Benedict Livonius (60') 1 - 1
1 - 2 Mathias Mellwald (70')
Juventud de Vega Alineación oficial del equipo 'Juventud de Vega' en el partido 1 - 2 Yai Alineación oficial del equipo 'Yai' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Juventud de Vega Alineación oficial del equipo 'Juventud de Vega' en el partido 1 - 1 Yai Alineación oficial del equipo 'Yai' en el partido
Tiene un resultado normal 0.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,8 % 3,3 % 78,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Juventud de Vega

Goles Goles

  • 113 Minuto 60 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Benedict Livonius de Juventud va aconseguir igualar el partit al minut 60, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Juventud va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Marcial Fernández va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Heikki Henriksson de Juventud va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ignasi Escribano de Juventud la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Yai

Goles Goles

  • 185 Minuto 3 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Chester Mcknight, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 170 Minuto 70 (Gol de falta): Mathias Mellwald va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 70. 1 - 2 per a Yai.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Mikko Wickström, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 23 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Yai va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): Mikko Wickström quasi marca en una jugada assajada de córner que Enrico Saluz havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Mikko Wickström va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 54 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Mikko Wickström. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 272 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69, un refús desafortunat de Vlad Stan, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Mikko Wickström no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.