Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CNL (307947) - Zora (433693) » 225263896: T27/J10/VI

Liga 225263896 Información oficial sobre el partido 225263896 en Hattrick

25.07.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 10 / VI.68 (14386)

CNL Alineación oficial del equipo 'CNL' en el partido 3 - 1 Zora Alineación oficial del equipo 'Zora' en el partido
Wiert Westerbaan (30') 1 - 0
Wiert Westerbaan (31') 2 - 0
Wiert Westerbaan (68') 3 - 0
3 - 1 Javier Gil (80')
CNL Alineación oficial del equipo 'CNL' en el partido 3 - 1 Zora Alineación oficial del equipo 'Zora' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CNL Alineación oficial del equipo 'CNL' en el partido 1 - 1 Zora Alineación oficial del equipo 'Zora' en el partido
Tiene suerte 0.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,9 % 7,6 % 70,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CNL

Goles Goles

  • 143 Minuto 30 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de CNL eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 30, Wiert Westerbaan va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 0.
  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Zora. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Wiert Westerbaan la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del CNL es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 31.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): CNL va augmentar la diferència quan Wiert Westerbaan no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 5 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Gary Appleby va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Tzeko Ganchev de CNL va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 9 (Tirita (médico)): Semblava que Derek Moore s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 17 (Evento clima: lluvia, OK potente): Milorad Jelić no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.
  • 305 Minuto 47 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Zygmunt Szczepan no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Zora

Goles Goles

  • 151 Minuto 80 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 80, el jugador visitant Javier Gil va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Es duien 4 minuts de partit jugats quan Kevin Brauneis va estar a punt de posar per davant a Zora amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Eduardo Santoyo va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Rene Rand va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 29, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Eduardo Santoyo va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 251 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Kevin Brauneis va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Eduardo Santoyo no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 252 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Zora va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 81, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Florent Palingen.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nacho Sandiford de Zora amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.