Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fail Compilation (433738) - Sporting Altea (312715) » 225256882: T27/J7/V

Liga 225256882 Información oficial sobre el partido 225256882 en Hattrick

04.07.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 7 / V.199 (5712)

Notthigam presa Alineación oficial del equipo 'Notthigam presa' en el partido 0 - 5 F.P.L.N Alineación oficial del equipo 'F.P.L.N' en el partido
0 - 1 Edu Martínez Sáinz (7')
0 - 2 Richard Skousen (35')
0 - 3 Richard Skousen (39')
0 - 4 Paolo Di Battista (47')
0 - 5 Paolo Di Battista (82')
Notthigam presa Alineación oficial del equipo 'Notthigam presa' en el partido 0 - 5 F.P.L.N Alineación oficial del equipo 'F.P.L.N' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Notthigam presa Alineación oficial del equipo 'Notthigam presa' en el partido 1 - 3 F.P.L.N Alineación oficial del equipo 'F.P.L.N' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,1 % 1,5 % 84,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Notthigam presa

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Ignasi Carbó va estar a punt d'empatar per a Notthigam quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Jorge Porcellá va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 218 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Ignasi Carbó va entorpir al marcador d'en Sjors van der Weide per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 201 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Maximilian Josef Stöckl va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 42 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 236 Minuto 70 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Albert Xifré haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Notthigam al minut 70.
  • 202 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): En Niko Wallin de Notthigam es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 83, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pepe Roca Paradís de Notthigam la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Maximilian Josef Stöckl de Notthigam va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 43 (Tirita): Al minut 43, Jonathan Gómez de Notthigam es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 77 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Yannick Scheepstra tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

F.P.L.N

Goles Goles

  • 171 Minuto 7 (Gol por el centro): F.P.L.N agafava avantatge al minut 7 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Edu Martínez Sáinz amb mestria.
  • 184 Minuto 35 (Gol de penalti): Passaven 35 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Richard Skousen va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 180 Minuto 39 (Gol de falta): Richard Skousen va incrementar l'avantatge a 0 - 3 per a F.P.L.N gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Paolo Di Battista de F.P.L.N l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 47 de partit.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Paolo Di Battista va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 82, i va fer pujar el 0 - 5 per a F.P.L.N.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Després de 78 minuts, Albert Xifré va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Richárd Szép va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 68 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Grigory Shlyandov va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Albert Xifré.
  • 094 Minuto 89 (Tirita (médico)): Udo Görß es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 34 (Evento clima: sol, OK técnico): En Grigory Shlyandov va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.