Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

canela (436680) - Damnificados por JAI (492633) » 225254582: T27/J6/V

Liga 225254582 Información oficial sobre el partido 225254582 en Hattrick

27.06.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 6 / V.158 (5671)

canela Alineación oficial del equipo 'canela' en el partido 5 - 2 Damnificados por JAI Alineación oficial del equipo 'Damnificados por JAI' en el partido
0 - 1 Ricardo Feo (33')
Jesús Márquez Nogueras (35') 1 - 1
Serban Pãduraru (39') 2 - 1
2 - 2 Oriol Peña (41')
Jesús Márquez Nogueras (44') 3 - 2
Leoncio Tejada (77') 4 - 2
Serban Pãduraru (85') 5 - 2
canela Alineación oficial del equipo 'canela' en el partido 5 - 2 Damnificados por JAI Alineación oficial del equipo 'Damnificados por JAI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
canela Alineación oficial del equipo 'canela' en el partido 3 - 1 Damnificados por JAI Alineación oficial del equipo 'Damnificados por JAI' en el partido
Tiene suerte 3.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,5 % 1,1 % 12,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

canela

Goles Goles

  • 112 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del canela s'esgargamellaven dempeus per esperonar Jesús Márquez Nogueras que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 35 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 124 Minuto 39 (Gol de penalti): Al minut 39 l'àrbitre va premiar canela amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Serban Pãduraru va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 2 - 1.
  • 123 Minuto 44 (Gol por la derecha): Passats 44 minuts, Jesús Márquez Nogueras, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. canela es posava per davant!
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Leoncio Tejada va aprofitar per marcar el 4 - 2 a plaer.
  • 134 Minuto 85 (Gol de penalti): Als 85 minuts de joc, els nois de canela van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Serban Pãduraru augmentant l'avantatge per als locals: 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): canela va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Mikkel Flejsborg va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Víctor Castaños.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Al minut 84 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jesús Márquez Nogueras de canela va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Jesús Márquez Nogueras de canela va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sérgio Idanha de canela va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Damnificados por JAI

Goles Goles

  • 108 Minuto 33 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 33, en Antonio Cutrina la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Ricardo Feo que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Oriol Peña, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Jesús Grau quasi redueix la diferència al marcador al minut 87, però una gran estirada d'en Niilo Kokkola va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Oriol Peña de Damnificados amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jesús Grau es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 44 (Tirita): Era el minut 44 quan després d'una dura entrada, el jugador Frédéric Dubosc de Damnificados s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 48 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Oriol Peña que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.
  • 305 Minuto 83 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Javier Masnou va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.