Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Catalunya United (488363) - Nonito F.C (123274) » 225253055: T27/J2/V

Liga 225253055 Información oficial sobre el partido 225253055 en Hattrick

30.05.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 2 / V.131 (5644)

Catalunya United Alineación oficial del equipo 'Catalunya United' en el partido 0 - 1 El Pont FC Alineación oficial del equipo 'El Pont FC' en el partido
0 - 1 Frode Grøtterud (64')
Catalunya United Alineación oficial del equipo 'Catalunya United' en el partido 0 - 1 El Pont FC Alineación oficial del equipo 'El Pont FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Catalunya United Alineación oficial del equipo 'Catalunya United' en el partido 5 - 0 El Pont FC Alineación oficial del equipo 'El Pont FC' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 5.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Catalunya United

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Georg Pfeifer va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Johan Gröönbom va estar a punt d'avançar els locals al minut 40 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Harald Ransböck va estar a punt d'avançar els locals al minut 60 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 212 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): En Heath Browne va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 80, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 211 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Catalunya enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87 el Catalunya va posar setge sobre la defensa central visitant però en Kai Holsti no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Randy Lo Bascio de Catalunya va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 21 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Harald Ransböck probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

El Pont FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 64 (Gol de contra por el centro): El Pont era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Frode Grøtterud va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 86 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Celso Correa no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.