Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rsk Team (1415856) - F.C. Mariana (491018) » 225249927: T27/J4/V

Liga 225249927 Información oficial sobre el partido 225249927 en Hattrick

13.06.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 4 / V.75 (5588)

Tierra Verde Alineación oficial del equipo 'Tierra Verde' en el partido 5 - 3 F.C. Mariana Alineación oficial del equipo 'F.C. Mariana' en el partido
Lázaro Failde (13') 1 - 0
1 - 1 Benjamin Gomez (17')
1 - 2 Juan José León (18')
Jesús David Aguado Orea (24') 2 - 2
Ivan Paun (41') 3 - 2
Deke Wheeler (42') 4 - 2
4 - 3 Maíz Espinal (75')
Dilan Smets (89') 5 - 3
Tierra Verde Alineación oficial del equipo 'Tierra Verde' en el partido 5 - 3 F.C. Mariana Alineación oficial del equipo 'F.C. Mariana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tierra Verde Alineación oficial del equipo 'Tierra Verde' en el partido 4 - 0 F.C. Mariana Alineación oficial del equipo 'F.C. Mariana' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tierra Verde

Goles Goles

  • 115 Minuto 13 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Lázaro Failde de Tierra va fer un bon esprint per escapar-se de Antonio Castrejón i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 0. Tot un espectacle!
  • 112 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Tierra s'esgargamellaven dempeus per esperonar Jesús David Aguado Orea que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 24 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 124 Minuto 41 (Gol de penalti): Corria el minut 41, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Tierra s'avançava en el marcador després que en Ivan Paun xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 132 Minuto 42 (Gol por la izquierda): En Deke Wheeler va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 2.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Dilan Smets va aprofitar per marcar el 5 - 3 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 16 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Tierra la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Al minut 50, Gheorghe Trandafir gairebé va marcar per a Tierra des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Passaven 79 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Jesús David Aguado Orea va rematar alt.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 85 quan Deke Wheeler de Tierra gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gheorghe Trandafir.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 90 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Gheorghe Trandafir, jugador de Tierra, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 90. Nery Nalbandian, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

F.C. Mariana

Goles Goles

  • 143 Minuto 17 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Mariana va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Benjamin Gomez, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 1.
  • 141 Minuto 18 (Gol de contra por el centro): Mariana va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 18, quan Juan José León, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 2.
  • 108 Minuto 75 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 75, en Víctor Garmendia la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Maíz Espinal que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Maíz Espinal de Mariana va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 87 (Tirita (médico)): Jaime María va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.