Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

equipete F.C. (487882) - Zenit de vilarburgo (779747) » 225249552: T27/J8/V

Liga 225249552 Información oficial sobre el partido 225249552 en Hattrick

11.07.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 8 / V.68 (5581)

equipete F.C. Alineación oficial del equipo 'equipete F.C.' en el partido 4 - 1 Zidanes y Pavones Alineación oficial del equipo 'Zidanes y Pavones' en el partido
Jean-Michel Chartier (12') 1 - 0
1 - 1 Kenneth MacCeallaich (22')
Pat Miller (38') 2 - 1
Filip Uttererberg (55') 3 - 1
Iulian Cârstea (88') 4 - 1
equipete F.C. Alineación oficial del equipo 'equipete F.C.' en el partido 4 - 1 Zidanes y Pavones Alineación oficial del equipo 'Zidanes y Pavones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
equipete F.C. Alineación oficial del equipo 'equipete F.C.' en el partido 5 - 1 Zidanes y Pavones Alineación oficial del equipo 'Zidanes y Pavones' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

equipete F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): equipete va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 12 Jean-Michel Chartier va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38 els aficionats van embogir quan en Pat Miller va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de equipete.
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Filip Uttererberg va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 134 Minuto 88 (Gol de penalti): Als 88 minuts de joc, els nois de equipete van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Iulian Cârstea augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69, Guntademaro Cueva gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Gigi Lanzafame va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): En Jean-Michel Chartier, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Iulian Cârstea de equipete la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 68 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Cristian Toma va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Fernando Nieto Ayuso.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 49 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Iulian Cârstea no era cap impediment.
  • 305 Minuto 86 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Darío Javier Alegre no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Zidanes y Pavones

Goles Goles

  • 163 Minuto 22 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 22 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Kenneth MacCeallaich marcar un xut creuat des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rodrigo Vayas de Zidanes es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Knut Ulriksen.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, George Descheiver de Zidanes va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 24 (Lesión): El jugador de Zidanes Ignacio Torres va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Gigi Lanzafame va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): Kenneth MacCeallaich de Zidanes va abandonar el terreny de joc després de 30 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Daniel Cortadelles va entrar en el seu lloc.
  • 092 Minuto 37 (Lesión grave): Daan Holdorp, de Zidanes, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Knut Ulriksen el va substituir.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 7 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Armin Kaussen va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.