Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AGuiLaTeaM (489951) - Cegama (439449) » 225246391: T27/J2/V

Liga 225246391 Información oficial sobre el partido 225246391 en Hattrick

30.05.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 2 / V.12 (5525)

AGuiLaTeaM Alineación oficial del equipo 'AGuiLaTeaM' en el partido 2 - 0 cagarruta f.c. Alineación oficial del equipo 'cagarruta f.c.' en el partido
Vincente Eleysegui (51') 1 - 0
Ezequiel Ciscar (83') 2 - 0
AGuiLaTeaM Alineación oficial del equipo 'AGuiLaTeaM' en el partido 2 - 0 cagarruta f.c. Alineación oficial del equipo 'cagarruta f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AGuiLaTeaM Alineación oficial del equipo 'AGuiLaTeaM' en el partido 2 - 0 cagarruta f.c. Alineación oficial del equipo 'cagarruta f.c.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AGuiLaTeaM

Goles Goles

  • 121 Minuto 51 (Gol por el centro): AGuiLaTeaM va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 51 Vincente Eleysegui va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del cagarruta. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Ezequiel Ciscar la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del AGuiLaTeaM es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 83.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Félix Guanes! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): AGuiLaTeaM per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 35, quan Vincente Eleysegui va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72, Ezequiel Ciscar gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Vincenzo Vieri va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Vincente Eleysegui de AGuiLaTeaM es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eduardo Sierra de AGuiLaTeaM la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

cagarruta f.c.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 16 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de cagarruta va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ranko Feguš, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de cagarruta va anar a parar a la dreta de l'atac on en Georg Ulmer, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 251 Minuto 87 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 87, quan un error defensiu va deixar Georg Ulmer completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.