Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Frederic Freak F.C. (774973) - El Galeon verdiblanco (794489) » 225241906: T27/J1/III

Liga 225241906 Información oficial sobre el partido 225241906 en Hattrick

23.05.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 1 / III.12 (3419)

doblev Alineación oficial del equipo 'doblev' en el partido 2 - 1 El Galeon verdiblanco Alineación oficial del equipo 'El Galeon verdiblanco' en el partido
Rombout Penders (3') 1 - 0
1 - 1 Juan Miguel Camara (20')
Hernan Ugarte (59') 2 - 1
doblev Alineación oficial del equipo 'doblev' en el partido 2 - 1 El Galeon verdiblanco Alineación oficial del equipo 'El Galeon verdiblanco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
doblev Alineación oficial del equipo 'doblev' en el partido 2 - 2 El Galeon verdiblanco Alineación oficial del equipo 'El Galeon verdiblanco' en el partido
Tiene un resultado normal 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,3 % 28,7 % 44,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

doblev

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 3 gràcies a la jugada de Rombout Penders, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 122 Minuto 59 (Gol por la izquierda): doblev prenia la batuta de l'encontre al minut 59, quan en Hernan Ugarte va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 14 (Ocasión de falta): Patrick Milliot va sorprendre Gonzalo Julián Pucheta amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Hernan Ugarte va estar a punt de sentenciar el partit al minut 60, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hernan Ugarte de doblev amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 19 (Lesión leve): doblev va fer una substitució al minut 19. Marcel·lí Fabres va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Milan Jakovašić.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 47 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que David Marante tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

El Galeon verdiblanco

Goles Goles

  • 160 Minuto 20 (Gol de falta): Al minut 20 del partit, Juan Miguel Camara va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Manolo Carra de verdiblanco es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, José Altuna de verdiblanco es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 8 (Tirita (médico)): Semblava que Israel Botella s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 10 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Macario Castrón, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.