Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Guinarbronx FC (439741) - Historia&Books (436999) » 225241841: T27/J13/III

Liga 225241841 Información oficial sobre el partido 225241841 en Hattrick

15.08.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 13 / III.10 (3417)

saf Alineación oficial del equipo 'saf' en el partido 1 - 0 Sporting Sevi Alineación oficial del equipo 'Sporting Sevi' en el partido
Pablo Pumpido (67') 1 - 0
saf Alineación oficial del equipo 'saf' en el partido 1 - 0 Sporting Sevi Alineación oficial del equipo 'Sporting Sevi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
saf Alineación oficial del equipo 'saf' en el partido 1 - 1 Sporting Sevi Alineación oficial del equipo 'Sporting Sevi' en el partido
Tiene un resultado normal 0.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,7 % 24,0 % 49,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

saf

Goles Goles

  • 121 Minuto 67 (Gol por el centro): Pablo Pumpido va donar a saf un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): saf van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 33, però el xut de Fernando Hoces des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): saf van sortir al contraatac al minut 38, però Pablo Pumpido va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Abner Alonso.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 44 (Tirita (médico)): Pablo Pumpido va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Sporting Sevi

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Víctor Ferriz, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 25 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Sporting va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 32, quan Zoltán Takács va quedar-se sol davant el porter Diego Rozas, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Es duien 37 minuts de partit jugats quan Espen Wik va estar a punt de posar per davant a Sporting amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Diego Rozas va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Albert Barneveld que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 285 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del saf. La jugada d'estratègia del Sporting per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Iván Rodríguez va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 261 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En Iván Rodríguez al minut 77 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Albert Barneveld de Sporting va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Albert Barneveld se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 50 (Lesión leve): En Thad Fasci ocupà el lloc d'en Džonas Michejevas al 50 minuts, dos minuts després que el jugador de Sporting quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Anders Bernhardsson, en lloc de córrer, relliscava.
  • 302 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Espen Wik probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.