Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

millonarios c.f (49340) - The Pretty Ones (440580) » 225241511: T27/J14/III

Liga 225241511 Información oficial sobre el partido 225241511 en Hattrick

22.08.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 14 / III.4 (3411)

Real Sociedad S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad S.A.D.' en el partido 3 - 0 Amor Pan Villano Alineación oficial del equipo 'Amor Pan Villano' en el partido
Daniel Domínguez (22') 1 - 0
Federico Fuenleal (24') 2 - 0
Jorge Legarza (48') 3 - 0
Real Sociedad S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad S.A.D.' en el partido 3 - 0 Amor Pan Villano Alineación oficial del equipo 'Amor Pan Villano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Sociedad S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad S.A.D.' en el partido 0 - 1 Amor Pan Villano Alineación oficial del equipo 'Amor Pan Villano' en el partido
Tiene bastante suerte 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Sociedad S.A.D.

Goles Goles

  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Daniel Domínguez de Sociedad aconseguir un gol al minut 22 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 142 Minuto 24 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Federico Fuenleal de Sociedad va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Al minut 48, Sociedad va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Jorge Legarza, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 2 (Ocasión de contra por la derecha): Sociedad van sortir al contraatac amb encert al minut 2, però Jorge Legarza no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Amor Pan Villano

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 9 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Umberto Menghini va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 9 de joc.
  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Al minut 12 de partit, Fredrik Rundlund quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 263 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Raúl Tezanos quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 251 Minuto 60 (Ocasión por el centro): En Raúl Tezanos va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Guillermo Almansa.
  • 251 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Gonzalo Zubía va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Guillermo Almansa no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Abraomas Mekšėnas de Villano va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 66 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 66 del partit, Abraomas Mekšėnas de l'equip Villano, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.