Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dinamo Madrid (121264) - Pupus Balonpié (121354) » 225241481: T27/J6/III

Liga 225241481 Información oficial sobre el partido 225241481 en Hattrick

27.06.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 6 / III.4 (3411)

wizzer's Alineación oficial del equipo 'wizzer's' en el partido 1 - 2 Pupus Balonpié Alineación oficial del equipo 'Pupus Balonpié' en el partido
0 - 1 Vandercleiton Aguiar Dias (7')
0 - 2 Moreno Eugster (39')
Joachim Keppel (64') 1 - 2
wizzer's Alineación oficial del equipo 'wizzer's' en el partido 1 - 2 Pupus Balonpié Alineación oficial del equipo 'Pupus Balonpié' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
wizzer's Alineación oficial del equipo 'wizzer's' en el partido 1 - 1 Pupus Balonpié Alineación oficial del equipo 'Pupus Balonpié' en el partido
Tiene un resultado normal 0.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,2 % 20,9 % 52,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

wizzer's

Goles Goles

  • 103 Minuto 64 (Gol por la derecha): Els seguidors del wizzer's van tornar a saltar d'alegria al minut 64. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Joachim Keppel que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de wizzer's va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Joachim Keppel, però el porter rival va fer una gran aturada.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 33 (Evento clima: sol, OK técnico): En Pablo Creus va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.
  • 304 Minuto 80 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Eduardo Rosillo va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.

Pupus Balonpié

Goles Goles

  • 173 Minuto 7 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Vandercleiton Aguiar Dias va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 116 Minuto 39 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 39 minuts quan Vandercleiton Aguiar Dias va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Moreno Eugster, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Pupus quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Lutz Nicolas Juhnker va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35 Erik Mårtensson va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Vandercleiton Aguiar Dias, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Després de 40 minuts, Nunzio Pirrone va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Erik Mårtensson va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Nunzio Pirrone de Pupus va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 81 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Vandercleiton Aguiar Dias al minut 83, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Moreno Eugster, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Moreno Eugster va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Vandercleiton Aguiar Dias de Pupus va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nico Modafferi de Pupus la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.