Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pupus Balonpié (121354) - millonarios c.f (49340) » 225241468: T27/J3/III

Liga 225241468 Información oficial sobre el partido 225241468 en Hattrick

06.06.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 3 / III.4 (3411)

Pupus Balonpié Alineación oficial del equipo 'Pupus Balonpié' en el partido 0 - 3 Real Sociedad S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad S.A.D.' en el partido
0 - 1 Emilio Pi y Margall (27')
0 - 2 Jorge Legarza (35')
0 - 3 Gilberto Abrain (48')
Pupus Balonpié Alineación oficial del equipo 'Pupus Balonpié' en el partido 0 - 3 Real Sociedad S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad S.A.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pupus Balonpié Alineación oficial del equipo 'Pupus Balonpié' en el partido 2 - 0 Real Sociedad S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad S.A.D.' en el partido
Tiene mala suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pupus Balonpié

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 12 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 12 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Nunzio Pirrone va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Pupus va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Vandercleiton Aguiar Dias en un 1 contra 1 amb el porter Montsho Masinga, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 202 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Passaven 37 minuts quan Nunzio Pirrone des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 200 Minuto 47 (Ocasión de falta): Nunzio Pirrone va xutar una falta al minut 47 amb molta potència, però la pilota va sortir desviada a centímetres de la porteria rival.
  • 203 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Pupus va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Vandercleiton Aguiar Dias va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Montsho Masinga va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 203 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): En Nico Modafferi de Pupus va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vandercleiton Aguiar Dias de Pupus la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 58, Moreno Eugster de Pupus va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 72 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Knut Theiszl, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Real Sociedad S.A.D.

Goles Goles

  • 119 Minuto 27 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Kevin Montes el va rematar Emilio Pi y Margall amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 1.
  • 186 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Sociedad va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Jorge Legarza, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 0 - 2.
  • 141 Minuto 48 (Gol de contra por el centro): Sociedad sabia com jugar al contraatac, i al minut 48, Gilberto Abrain va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Sociedad van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 38, però Federico Fuenleal va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 59 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Gilberto Abrain va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en David Jiménez Ayuso.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 5 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Kevin Montes va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.