Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Ciguena (1367140) - Racing Erosa (1369602) » 209688397: T26/J2/X

Liga 209688397 Información oficial sobre el partido 209688397 en Hattrick

07.02.2009 14:20:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 2 / X.2353 (170680)

The Monders Alineación oficial del equipo 'The Monders' en el partido 3 - 1 Racing Erosa Alineación oficial del equipo 'Racing Erosa' en el partido
Mateu Fuster (40') 1 - 0
Mateu Fuster (47') 2 - 0
2 - 1 Frederico da Silva (68')
Mateu Fuster (77') 3 - 1
The Monders Alineación oficial del equipo 'The Monders' en el partido 3 - 1 Racing Erosa Alineación oficial del equipo 'Racing Erosa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The Monders Alineación oficial del equipo 'The Monders' en el partido 3 - 1 Racing Erosa Alineación oficial del equipo 'Racing Erosa' en el partido
Tiene un resultado normal 2.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,8 % 0,7 % 10,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Monders

Goles Goles

  • 124 Minuto 40 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 40 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Mateu Fuster. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): Mateu Fuster va incrementar l'avantatge de Monders amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 134 Minuto 77 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Monders i així augmentar el marcador a 3 - 1 als 77 minuts de joc. Mentre en Mateu Fuster el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Monders va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Stefano Dicannavò va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Rafał Siwiak.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34 es va veure una gran oportunitat per a Monders per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Roberto Laschi, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 216 Minuto 41 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Belmiro Cortejo va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Massimo Merz, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 285 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Racing. La jugada d'estratègia del Monders per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en José Luis Violante va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Massimo Merz va estar a punt de sentenciar el partit al minut 82, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Moritz Dittus, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Racing Erosa

Goles Goles

  • 141 Minuto 68 (Gol de contra por el centro): Frederico da Silva va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Racing, al minut 68. El marcador va canviar a 2 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jean-Luc Riecken de Racing va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ernest Oliveras de Racing es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Josep Casaus de Racing va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 17 (Lesión leve): En Josep Casaus ocupà el lloc d'en Ricardo Jorge Carneiro al 17 minuts, dos minuts després que el jugador de Racing quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.