Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Puerto de Cadiz (1599303) - el super team de capello (991472) » 209612423: T26/J6/X

Liga 209612423 Información oficial sobre el partido 209612423 en Hattrick

07.03.2009 14:10:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 6 / X.996 (97079)

Fontainers C.F. Alineación oficial del equipo 'Fontainers C.F.' en el partido 7 - 0 Ramon Sicart Alineación oficial del equipo 'Ramon Sicart' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Fontainers C.F. Alineación oficial del equipo 'Fontainers C.F.' en el partido 10 - 0 Ramon Sicart Alineación oficial del equipo 'Ramon Sicart' en el partido
Tiene bastante mala suerte 9.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fontainers C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Rudolf Eshuijs de Fontainers aconseguir un gol al minut 28 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 105 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 35, Alojzije Tončinić va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Pablo Gayán que, sense oposició, la va convertir en gol 2 - 0. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 133 Minuto 42 (Gol por la derecha): Martin Højsted va incrementar l'avantatge de Fontainers amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 138 Minuto 44 (Gol evento especial extremo + rematador): En Carlos Polo Cano va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Martin Højsted la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 4 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Fontainers pel centre va donar un gran resultat: el gol de Carlos Ubaldez va posar el 5 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Luca Vitiello es va introduir dins la defensa central al minut 67, i va aconseguir el 6 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Fontainers va augmentar la diferència quan Pablo Gayán no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 7 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): El Fontainers ho intentava per la dreta per mitjà de Martin Højsted, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 45 (Ocasión por la izquierda): Al minut 45, Barend van Doesburg gairebé va marcar per a Fontainers des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): En Luca Vitiello es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alojzije Tončinić de Fontainers va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rudolf Eshuijs de Fontainers es va emportar una amonestació al minut 43 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 45 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Barend van Doesburg va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Ignacio Moreno Uribe.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 40 (Evento clima: lluvia, OK potente): Carlos Ubaldez no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

Ramon Sicart

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jorge Perea Gonzalez.
  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 61, Paco Juárez de Sicart va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Vila de Sicart va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alejandro Cabello de Sicart es va emportar una amonestació al minut 79 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 56 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Marc Peix va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.