Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Comepollilas FC (312263) - Only Pro's (1338567) » 209609315: T26/J13/X

Liga 209609315 Información oficial sobre el partido 209609315 en Hattrick

25.04.2009 14:10:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 13 / X.940 (97023)

Bünker Alineación oficial del equipo 'Bünker' en el partido 3 - 1 los penicas Alineación oficial del equipo 'los penicas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Bünker Alineación oficial del equipo 'Bünker' en el partido 4 - 2 los penicas Alineación oficial del equipo 'los penicas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
63,6 % 12,3 % 24,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bünker

Goles Goles

  • 113 Minuto 66 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Bünker una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Cirilio Bestué, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 66.
  • 121 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72 els aficionats van embogir quan en Paco Escauriaza va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Bünker.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Sergi Milán Borja es va introduir dins la defensa central al minut 80, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 22 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en José Escobedo no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Néstor González Carbonera estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 285 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Bünker a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Alejandro Taroja va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Paco Escauriaza de Bünker la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 43 (Tirita): Passats 43 minuts de joc, en Miquel Henales de Bünker va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

los penicas

Goles Goles

  • 172 Minuto 45 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de penicas va ser finalitzada des de l'esquerra per Alberto Nadal al minut 45. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Ignasi Fàbrega de penicas, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 11, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de penicas van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Xavi Robledo va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 7, Josep Moreno de penicas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Miguel Nevers de penicas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 42 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42 de partit, Josep Moreno de penicas va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 45 (Lesión): penicas es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Olmo del Bosque no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Campio Allegue al camp.