Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Xavi's Team (795926) - Tikiblo16 (993117) » 209505554: T26/J1/IX

Liga 209505554 Información oficial sobre el partido 209505554 en Hattrick

31.01.2009 15:45:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 1 / IX.1136 (176631)

Strasbas Alineación oficial del equipo 'Strasbas' en el partido 1 - 1 AL-MATUL SAID Alineación oficial del equipo 'AL-MATUL SAID' en el partido
Paolo Speranza (48') 1 - 0
1 - 1 Ognjen Ba?evi? (81')
Strasbas Alineación oficial del equipo 'Strasbas' en el partido 1 - 1 AL-MATUL SAID Alineación oficial del equipo 'AL-MATUL SAID' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Strasbas Alineación oficial del equipo 'Strasbas' en el partido 9 - 0 AL-MATUL SAID Alineación oficial del equipo 'AL-MATUL SAID' en el partido
Tiene que atarse una piedra al pie y tirarse al mar 8.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un mega EJEA (9)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Strasbas

Goles Goles

  • 121 Minuto 48 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Paolo Speranza, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Strasbas se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 48.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 18 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 18 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Dean McHugh va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Götz Erft va estar a punt d'avançar els locals al minut 27 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Al minut 28, Ruggiero Schaffer arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): En Paolo Speranza, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 230 Minuto 74 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Dean McHugh, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 230 Minuto 77 (Ocasión de falta): En Dean McHugh es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 222 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 83 per blocar una centrada d'en Götz Erft va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Strasbas.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Yann Hourlier de Strasbas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

AL-MATUL SAID

Goles Goles

  • 115 Minuto 81 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Ognjen Bačević de AL-MATUL va fer un bon esprint per escapar-se de Pat Zanzi i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 1. Tot un espectacle!

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 21 (Lesión (no subst.)): Quan Gyõzõ Veres va abandonar el terreny de joc a causa d'una lesió al genoll al minut 21, AL-MATUL sense poder fer cap substitució, van acabar jugant amb un home menys.