Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RCD Espanyol de Badalona (1417664) - Peña Catalana Fc (433875) » 209497092: T26/J14/IX

Liga 209497092 Información oficial sobre el partido 209497092 en Hattrick

02.05.2009 15:40:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 14 / IX.984 (61255)

Castrelo f.c. Alineación oficial del equipo 'Castrelo f.c.' en el partido 0 - 1 Medi team Alineación oficial del equipo 'Medi team' en el partido
0 - 1 Gianni Egidio (29')
Castrelo f.c. Alineación oficial del equipo 'Castrelo f.c.' en el partido 0 - 1 Medi team Alineación oficial del equipo 'Medi team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Castrelo f.c. Alineación oficial del equipo 'Castrelo f.c.' en el partido 0 - 1 Medi team Alineación oficial del equipo 'Medi team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,1 % 0,3 % 92,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Castrelo f.c.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 12 (Ocasión de contra por la derecha): Castrelo van sortir al contraatac amb encert al minut 12, però Francesc Barba no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Castrelo per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 28, quan Jakke Kovanen va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Castrelo sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Jakke Kovanen, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 30 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Castrelo va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Per Godby, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 212 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Jarno Daneau va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Medi team

Goles Goles

  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): Valentin Grière va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Medi, Gianni Egidio, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Valentin Grière de Medi, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 21, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 205 Minuto 82 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Thomas Lago era fer passades de llarga distància. Al minut 82 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Petruţ Cernea però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 25, Stanisław Hołda de Medi va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Petruţ Cernea.