Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Taboolators (1419863) - Celtic de Llobregar (1372780) » 209401488: T26/J11/VIII

Liga 209401488 Información oficial sobre el partido 209401488 en Hattrick

11.04.2009 15:15:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 11 / VIII.1325 (178868)

Taboolators Alineación oficial del equipo 'Taboolators' en el partido 4 - 1 Multilau Alineación oficial del equipo 'Multilau' en el partido
Per Hjertbeck (29') 1 - 0
1 - 1 Francisco Feijó (40')
Pánfilo Devesa (49') 2 - 1
Per Hjertbeck (59') 3 - 1
Per Hjertbeck (76') 4 - 1
Taboolators Alineación oficial del equipo 'Taboolators' en el partido 4 - 1 Multilau Alineación oficial del equipo 'Multilau' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Taboolators Alineación oficial del equipo 'Taboolators' en el partido 2 - 0 Multilau Alineación oficial del equipo 'Multilau' en el partido
Tiene suerte 2.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Taboolators

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Taboolators va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 29 Per Hjertbeck va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 122 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Taboolators prenia la batuta de l'encontre al minut 49, quan en Pánfilo Devesa va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Taboolators pel centre va donar un gran resultat: el gol de Per Hjertbeck va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Per Hjertbeck va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Piero Manno va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Taboolators se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 236 Minuto 28 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Aleixo Penedo va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Joran Vierendeels de Taboolators va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lucio Súnico de Taboolators amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Angelo Bosco de Taboolators va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 18 (Lesión leve): En Göpf Nyffeler de Taboolators va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Rubén Nicomedes va prendre el seu rol al minut 18.

Multilau

Goles Goles

  • 164 Minuto 40 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Multilau al minut 40. Francisco Feijó va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Multilau, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Claudionor Taiguara va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 216 Minuto 58 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 58 en Claudionor Taiguara ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Teo Matuluna el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 36 (Lesión): El jugador de Multilau Enric Fonts va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Fredrik Olofsson va entrar en el seu lloc.