Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valinor Knicks (774537) - La Masia FB (435856) » 209357209: T26/J1/VIII

Liga 209357209 Información oficial sobre el partido 209357209 en Hattrick

31.01.2009 15:10:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 1 / VIII.535 (54336)

Valinor Knicks Alineación oficial del equipo 'Valinor Knicks' en el partido 1 - 0 El River Plate Alineación oficial del equipo 'El River Plate' en el partido
Luis Riera (59') 1 - 0
Valinor Knicks Alineación oficial del equipo 'Valinor Knicks' en el partido 1 - 0 El River Plate Alineación oficial del equipo 'El River Plate' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Valinor Knicks Alineación oficial del equipo 'Valinor Knicks' en el partido 0 - 1 El River Plate Alineación oficial del equipo 'El River Plate' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,3 % 0,2 % 94,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valinor Knicks

Goles Goles

  • 123 Minuto 59 (Gol por la derecha): Corria el minut 59 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Luis Riera, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 20 (Ocasión de contra por la izquierda): El Valinor va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 20, però en José Zárraga va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 240 Minuto 66 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Valinor van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 66 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Olivier Landes, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Paulis Glanderis.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a José Zárraga no era cap impediment.

El River Plate

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): En Jesús Pintado va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 236 Minuto 83 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Pedro San Martín no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Jesús Pintado estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 261 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Ismael Turco al minut 84 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 23 (Lesión leve): En Antonio Zárate ocupà el lloc d'en Juan Navacerrada al 23 minuts, dos minuts després que el jugador de River quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 67 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 67 de partit, quan un jugador de River, en Ismael Doni, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 28 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Antonio Zárate, en lloc de córrer, relliscava.