Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mata CF (125052) - Real Orea (1371522) » 193661010: T25/J2/X

Liga 193661010 Información oficial sobre el partido 193661010 en Hattrick

18.10.2008 14:20:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 2 / X.2892 (171219)

glorioso_txapeldun Alineación oficial del equipo 'glorioso_txapeldun' en el partido 3 - 1 S.D Barallobre Alineación oficial del equipo 'S.D Barallobre' en el partido
Petr Kadukov (3') 1 - 0
Jorge Isern (74') 2 - 0
2 - 1 Luis Villarroel (79')
Petr Kadukov (88') 3 - 1
glorioso_txapeldun Alineación oficial del equipo 'glorioso_txapeldun' en el partido 3 - 1 S.D Barallobre Alineación oficial del equipo 'S.D Barallobre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
glorioso_txapeldun Alineación oficial del equipo 'glorioso_txapeldun' en el partido 2 - 0 S.D Barallobre Alineación oficial del equipo 'S.D Barallobre' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

glorioso_txapeldun

Goles Goles

  • 108 Minuto 3 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 3, en Jorge Isern la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Petr Kadukov que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan glorioso_txapeldun va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Jorge Isern des de dins de l'àrea.
  • 130 Minuto 88 (Gol de falta): El gol de falta de Petr Kadukov sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 88 i ampliar l'avantatge de glorioso_txapeldun a 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): El jugador local Claudio Caluri per poc que no incrementa el marcador al minut 29. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Pedro Roca va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El jugador local Claudio Caluri per poc que no incrementa el marcador al minut 82. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Pedro Roca va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ricard López de glorioso_txapeldun va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luigi Cederle de glorioso_txapeldun es va emportar una amonestació al minut 65 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 42 (Lesión grave): Després de 42 minuts, glorioso_txapeldun va veure com el seu jugador Diego Cervera havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Alex Phillips entraria per ocupar el seu lloc.

S.D Barallobre

Goles Goles

  • 137 Minuto 79 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Adrián Poch la va convertir en gol amb un remat de cap en Luis Villarroel tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 79 el marcador es va actualitzar: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 23 (Ocasión de falta): En Antoni Pedra, al minut 23 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): El Barallobre va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 38, però en Josep Maria Tibau va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 63 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Barallobre sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Adrián Poch, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 63 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gyula Béres es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 24 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Gyula Béres se sentia fresc com una rosa.