Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bodom Dragons (120639) - Blue Card (1339936) » 193428540: T25/J2/IX

Liga 193428540 Información oficial sobre el partido 193428540 en Hattrick

18.10.2008 15:40:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 2 / IX.789 (61060)

Anthony team c.f Alineación oficial del equipo 'Anthony team c.f' en el partido 2 - 3 Atlético Granaino Alineación oficial del equipo 'Atlético Granaino' en el partido
Aleksander Rolland (1') 1 - 0
1 - 1 Pavel Pohl (37')
1 - 2 Jochen Böttcher (68')
1 - 3 Paulis Gelze-Gel?s (76')
Vítor Fernandes (78') 2 - 3
Anthony team c.f Alineación oficial del equipo 'Anthony team c.f' en el partido 2 - 3 Atlético Granaino Alineación oficial del equipo 'Atlético Granaino' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Anthony team c.f Alineación oficial del equipo 'Anthony team c.f' en el partido 1 - 5 Atlético Granaino Alineación oficial del equipo 'Atlético Granaino' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Anthony team c.f

Goles Goles

  • 108 Minuto 1 (Gol evento especial imprevisible (general)): Lucas Ayechu de Anthony va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Aleksander Rolland que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 101 Minuto 78 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Vítor Fernandes trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 3 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Dumitru Buhociu va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 36 de joc.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Anthony va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Vítor Fernandes va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Anthony va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Colin Lesueur va sortir per sobre el travesser.
  • 211 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88, Manuel Dueñas quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 86 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Lucas Ayechu va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Sten Carlsson.

Atlético Granaino

Goles Goles

  • 161 Minuto 37 (Gol por el centro): Atlético van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 37, quan Pavel Pohl va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 119 Minuto 68 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Attila Fuisz va treure un córner llarg cap al segon pal que en Jochen Böttcher, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 2.
  • 116 Minuto 76 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 76, en Jean-David Lafay del Atlético va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Paulis Gelze-Gelšs que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 27 (Ocasión de falta): Amb 27 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Attila Fuisz va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 263 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): El Atlético creava perill des de la dreta al minut 33, però en Sjur Østmobekken, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Pavel Pohl desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Atlético que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Dumitru Buhociu, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Alberto Elcoro va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jean-David Lafay de Atlético la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Toni Pisaneschi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Paulis Gelze-Gelšs de Atlético va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alberto Elcoro de Atlético la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.