Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ciudad de Zaragoza S.D. (798529) - racing_yellow_club (1418213) » 193383102: T25/J10/VIII

Liga 193383102 Información oficial sobre el partido 193383102 en Hattrick

13.12.2008 15:15:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 10 / VIII.2025 (179568)

aller hoy y siempre Alineación oficial del equipo 'aller hoy y siempre' en el partido 0 - 5 racing_yellow_club Alineación oficial del equipo 'racing_yellow_club' en el partido
0 - 1 Ambuja Ram (4')
0 - 2 Ambro?y Brz?czyszczykiewicz (12')
0 - 3 Ignazio Viscusi (21')
0 - 4 Ronny Berg (51')
0 - 5 Thilo Rothfuss (81')
aller hoy y siempre Alineación oficial del equipo 'aller hoy y siempre' en el partido 0 - 5 racing_yellow_club Alineación oficial del equipo 'racing_yellow_club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
aller hoy y siempre Alineación oficial del equipo 'aller hoy y siempre' en el partido 0 - 9 racing_yellow_club Alineación oficial del equipo 'racing_yellow_club' en el partido
Tiene un resultado normal 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

aller hoy y siempre

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 38 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Ignazio Viscusi va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 38 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 19, Fuco Quesada de siempre va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gabino Grueira es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 514 Minuto 80 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Eusebi Desguell s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

racing_yellow_club

Goles Goles

  • 107 Minuto 4 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Ambuja Ram semblava que estava massa lluny de la línia de gol quan va encertar un magnífic globus per a racing_yellow_club. Qui ho havia de dir! 0 - 1.
  • 181 Minuto 12 (Gol por el centro): Al minut 12, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Ambroży Brzęczyszczykiewicz va augmentar l'avantatge de racing_yellow_club a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 21 (Gol por la derecha): Ignazio Viscusi va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 181 Minuto 51 (Gol por el centro): Ronny Berg de racing_yellow_club va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 51. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Thilo Rothfuss de racing_yellow_club va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 5 al minut 81. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del racing_yellow_club sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Jonathan McKennedy, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 40 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 283 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Javier Ochando al minut 44, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Richard Sommarén va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ronny Berg.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 36 (Tirita): Al minut 36, Ambuja Ram de racing_yellow_club es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.