Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

muertos de hambre (796147) - Los Hombres de Charlie (493101) » 193353759: T25/J11/VIII

Liga 193353759 Información oficial sobre el partido 193353759 en Hattrick

20.12.2008 15:15:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 11 / VIII.1501 (179044)

muertos de hambre Alineación oficial del equipo 'muertos de hambre' en el partido 2 - 0 Los h0mbRes dE ChaRlie Alineación oficial del equipo 'Los h0mbRes dE ChaRlie' en el partido
Vincenzo Orsini (12') 1 - 0
Enrique Vidal (70') 2 - 0
muertos de hambre Alineación oficial del equipo 'muertos de hambre' en el partido 2 - 0 Los h0mbRes dE ChaRlie Alineación oficial del equipo 'Los h0mbRes dE ChaRlie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
muertos de hambre Alineación oficial del equipo 'muertos de hambre' en el partido 1 - 1 Los h0mbRes dE ChaRlie Alineación oficial del equipo 'Los h0mbRes dE ChaRlie' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,7 % 1,1 % 86,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

muertos de hambre

Goles Goles

  • 143 Minuto 12 (Gol de contra por la derecha): El jugador Vincenzo Orsini de muertos es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 0 d'un ràpid contraatac.
  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del h0mbRes. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Enrique Vidal la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del muertos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 70.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): Epi Wildschut va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de muertos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Renzo Diaco de muertos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Epi Wildschut de muertos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Los h0mbRes dE ChaRlie

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Al minut 2 de partit, Robbert Brak quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Al minut 6, un refús desafortunat de Rodolfo Cabanelas, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Vittorio Arni no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Al minut 11, un refús desafortunat de Rodolfo Cabanelas, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Gaspar Henze no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 261 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 53 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Jimmy Corsentino va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 251 Minuto 72 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 72, quan un error defensiu va deixar Hannes Kneidinger completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jonathon Parsons de h0mbRes amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.