Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC. LA MINA (314527) - ÍcarAlle UE (991009) » 193314955: T25/J12/VIII

Liga 193314955 Información oficial sobre el partido 193314955 en Hattrick

27.12.2008 15:10:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 12 / VIII.808 (54609)

The lyons Alineación oficial del equipo 'The lyons' en el partido 4 - 3 Lobos de la estepa Alineación oficial del equipo 'Lobos de la estepa' en el partido
0 - 1 Miguel Martins (6')
Massimo Widtmann (49') 1 - 1
1 - 2 Jorge Semprún Balenciaga (80')
Adam Bellekens (81') 2 - 2
Chris Finster (87') 3 - 2
3 - 3 Miguel Martins (88')
Miquel Bascompte (89') 4 - 3
The lyons Alineación oficial del equipo 'The lyons' en el partido 4 - 3 Lobos de la estepa Alineación oficial del equipo 'Lobos de la estepa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
The lyons Alineación oficial del equipo 'The lyons' en el partido 5 - 1 Lobos de la estepa Alineación oficial del equipo 'Lobos de la estepa' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The lyons

Goles Goles

  • 113 Minuto 49 (Gol por la derecha): Al minut 49, lyons aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Massimo Widtmann va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 112 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81, Adam Bellekens va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.
  • 121 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87 els aficionats van embogir quan en Chris Finster va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de lyons.
  • 122 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Els seguidors del lyons contenien la respiració mentre en Miquel Bascompte s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 4 - 3 per als locals.

Lobos de la estepa

Goles Goles

  • 185 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 6 minuts, el tirador de faltes del estepa va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Miguel Martins, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 172 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Passats 80 minuts de partit, estepa es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Jorge Semprún Balenciaga es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 137 Minuto 88 (Gol evento especial extremo + rematador): Jorge Semprún Balenciaga va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 88 de joc. Miguel Martins es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 3 - 3. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Miklós Presser va marcar al minut 5 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 283 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Jorge Semprún Balenciaga, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Jorge Semprún Balenciaga va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Jorge Semprún Balenciaga, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Jorge Semprún Balenciaga va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel Martins de estepa va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.