Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RCD San Pedro (1417752) - Futbol Club Vilanova i la Geltrú (489785) » 193276614: T25/J3/VIII

Liga 193276614 Información oficial sobre el partido 193276614 en Hattrick

25.10.2008 15:10:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 3 / VIII.124 (53925)

thepotes Alineación oficial del equipo 'thepotes' en el partido 0 - 2 La Pergola C.F Alineación oficial del equipo 'La Pergola C.F' en el partido
0 - 1 Hugo-Walter Gaye (4')
0 - 2 José Alfonso Valiente Caballer (79')
thepotes Alineación oficial del equipo 'thepotes' en el partido 0 - 2 La Pergola C.F Alineación oficial del equipo 'La Pergola C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
thepotes Alineación oficial del equipo 'thepotes' en el partido 1 - 2 La Pergola C.F Alineación oficial del equipo 'La Pergola C.F' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,7 % 0,7 % 88,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

thepotes

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Al minut 13, Seth O'Donnell quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 212 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Arnaud Calle va estar a punt d'empatar per a thepotes quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Ramón Robert va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 213 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Seth O'Donnell de thepotes va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 70, però no va estar gaire encertat.
  • 209 Minuto 72 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Waldemar Allgäuer va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Jerry Reihl. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 213 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 78 minuts, en Jean-Louis Verschueren no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, Yiorgos Koukodimos de thepotes va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

La Pergola C.F

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 4, quan Hugo-Walter Gaye va posar els visitants Pergola per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en José Alfonso Valiente Caballer, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Tom Flejsborg es va quedar sol davant del porter, al minut 24. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35 de partit, José Alfonso Valiente Caballer va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ermegildo Urizar.