Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Titiriteros (1418929) - Esmorgantes S.D. (313539) » 177856747: T24/J2/X

Liga 177856747 Información oficial sobre el partido 177856747 en Hattrick

28.06.2008 14:10:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 2 / X.162 (96245)

Delirium C.F. Alineación oficial del equipo 'Delirium C.F.' en el partido 1 - 2 Zasista Alineación oficial del equipo 'Zasista' en el partido
0 - 1 Juan José Candía (47')
0 - 2 Maiol Gala (49')
Carlos Villares (76') 1 - 2
Delirium C.F. Alineación oficial del equipo 'Delirium C.F.' en el partido 1 - 2 Zasista Alineación oficial del equipo 'Zasista' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Delirium C.F. Alineación oficial del equipo 'Delirium C.F.' en el partido 2 - 0 Zasista Alineación oficial del equipo 'Zasista' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Delirium C.F.

Goles Goles

  • 100 Minuto 76 (Gol de falta): Un magnífic tir lliure amb molt efecte va ensarronar el porter, fent-lo pensar que la pilota aniria a les seves mans, i que va entrar per l'altre costat de la porteria. Els seguidors locals tornaven a somriure. Carlos Villares va ser qui va executar la falta que va reduir les diferències: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Lorenzo Raimundo va estar a punt d'avançar els locals al minut 24 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 213 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Carlos Villares de Delirium va intentar batre la porteria rival al minut 48 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 17, Lorenzo Raimundo de Delirium va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pepelu Juaristi de Delirium es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Pepelu Juaristi va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 4 (Tirita (médico)): Alfons Velarde es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 090 Minuto 25 (Tirita): Era el minut 25 quan després d'una dura entrada, el jugador Rubén Cabale de Delirium s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Zasista

Goles Goles

  • 118 Minuto 47 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 47, el Zasista va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Juan José Candía, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 143 Minuto 49 (Gol de contra por la derecha): El jugador Maiol Gala de Zasista es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 2 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 19 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Felipe Galar va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pablo de las Casas.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 4 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Juan José Candía va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.
  • 301 Minuto 23 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Albino Riobóo no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.