Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tadaima (1417339) - Tikiblo16 (993117) » 177796611: T24/J5/IX

Liga 177796611 Información oficial sobre el partido 177796611 en Hattrick

19.07.2008 15:45:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 5 / IX.1136 (176631)

FeNe BLueS Alineación oficial del equipo 'FeNe BLueS' en el partido 3 - 0 AL-MATUL SAID Alineación oficial del equipo 'AL-MATUL SAID' en el partido
Marius Seine (46') 1 - 0
Marius Seine (61') 2 - 0
Claudio Vergottini (79') 3 - 0
FeNe BLueS Alineación oficial del equipo 'FeNe BLueS' en el partido 3 - 0 AL-MATUL SAID Alineación oficial del equipo 'AL-MATUL SAID' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FeNe BLueS Alineación oficial del equipo 'FeNe BLueS' en el partido 2 - 0 AL-MATUL SAID Alineación oficial del equipo 'AL-MATUL SAID' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FeNe BLueS

Goles Goles

  • 119 Minuto 46 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip BLueS va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Marius Seine va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de BLueS pel centre va donar un gran resultat: el gol de Marius Seine va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): BLueS va augmentar la diferència quan Claudio Vergottini no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 22 (Ocasión de penalti): Al minut 22, BLueS va disposar d'un penal a favor, però el xut de Apisit Wannapiromkul va ser aturat per Verners Drullis.
  • 208 Minuto 89 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Abilio do Mosqueiro de BLueS va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Rolf Slotø es va posar al mig i ho va espatllar tot.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Abilio do Mosqueiro.
  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rolf Slotø.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lucas Bustabade de BLueS va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 20 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Lucas Bustabade no li va importar gens ni mica.

AL-MATUL SAID

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Nils Urbansson que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de AL-MATUL va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Aybolat Mirmanov, però el porter rival va fer una gran aturada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 15 (Lesión): Eelco van der Sterren va sortir coix del terreny de joc, substituït per Juan Guerra. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 094 Minuto 27 (Tirita (médico)): Aybolat Mirmanov va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de AL-MATUL es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): En Aaron Hyronimus ocupà el lloc d'en Verners Drullis al 87 minuts, dos minuts després que el jugador de AL-MATUL quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.