Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Macabucha Team (992761) - pinguinos voladores (777747) » 177527524: T24/J5/VI

Liga 177527524 Información oficial sobre el partido 177527524 en Hattrick

19.07.2008 14:00:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 5 / VI.427 (14745)

Spanish Zenit Alineación oficial del equipo 'Spanish Zenit' en el partido 0 - 2 pinguinos voladores Alineación oficial del equipo 'pinguinos voladores' en el partido
0 - 1 Modeste Burette (64')
0 - 2 Laurín Cobo (79')
Spanish Zenit Alineación oficial del equipo 'Spanish Zenit' en el partido 0 - 2 pinguinos voladores Alineación oficial del equipo 'pinguinos voladores' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Spanish Zenit Alineación oficial del equipo 'Spanish Zenit' en el partido 0 - 1 pinguinos voladores Alineación oficial del equipo 'pinguinos voladores' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Spanish Zenit

Goles Goles

  • 109 Minuto 64 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Tomáš Kolínek va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Modeste Burette va aprofitar el regal, anotant el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 11 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 11 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Joshua Riezebos, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 219 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Spanish va estar a punt d'arribar en un córner. En Emiliano Alfaro va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): Spanish van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 40, però Joshua Riezebos va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ireneusz Czaplejewicz es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Wisut Pattanakitkarun de Spanish va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

pinguinos voladores

Goles Goles

  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Laurín Cobo de pinguinos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 79. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Tinu Eichmann va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 39, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Javier Balboa va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): pinguinos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Javier Balboa va desviar el xut final de Marvin Paschmanns després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65 de partit, Laurín Cobo va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Christian-Andreas Hölderlin.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 86 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del pinguinos puguin veure en Ken Mcnally jugant de nou; ja que al minut 86 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Iván Dávila el va substituir sense tenir temps d'escalfar.