Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Madrid C.de.F. (1414193) - PSV Pakete (1586565) » 162136386: T23/J14/X

Liga 162136386 Información oficial sobre el partido 162136386 en Hattrick

31.05.2008 14:10:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 14 / X.104 (96187)

Real Madrid C.de.F. Alineación oficial del equipo 'Real Madrid C.de.F.' en el partido 2 - 3 Rayo Cantabro F.C Alineación oficial del equipo 'Rayo Cantabro F.C' en el partido
Tore Klangling (24') 1 - 0
1 - 1 Manel Urbina Daóiz (25')
Iurgi Cabanyes (63') 2 - 1
2 - 2 Rexinaldo Dios (70')
2 - 3 Manel Urbina Daóiz (73')
Real Madrid C.de.F. Alineación oficial del equipo 'Real Madrid C.de.F.' en el partido 2 - 3 Rayo Cantabro F.C Alineación oficial del equipo 'Rayo Cantabro F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Real Madrid C.de.F. Alineación oficial del equipo 'Real Madrid C.de.F.' en el partido 2 - 2 Rayo Cantabro F.C Alineación oficial del equipo 'Rayo Cantabro F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 2.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,9 % 37,4 % 31,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Madrid C.de.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 24 gràcies a la jugada de Tore Klangling, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 122 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Els seguidors del C.de.F. contenien la respiració mentre en Iurgi Cabanyes s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 20 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Paweł Felcenloben de C.de.F. va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Tore Klangling que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 31 (Tarjeta roja directa): Al minut 31 en Carlos Currachino va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Rayo Cantabro F.C

Goles Goles

  • 163 Minuto 25 (Gol por la derecha): Al minut 25 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Manel Urbina Daóiz que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 163 Minuto 70 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 70 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Rexinaldo Dios marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 172 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Passats 73 minuts de partit, Cantabro es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Manel Urbina Daóiz es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Cantabro va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 28, quan Patrici Rebull va quedar-se sol davant el porter Viktor Surman, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Norman Bartolo de Cantabro, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 37, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Norman Bartolo de Cantabro, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 59, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 262 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 67, en un 1 contra 1 amb el porter, però Viktor Surman va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Francisco José Botija Vela des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Haran Legarza es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.