Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. NARAN (1436109) - Los Hombres de Charlie (493101) » 162075048: T23/J6/IX

Liga 162075048 Información oficial sobre el partido 162075048 en Hattrick

05.04.2008 15:45:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 6 / IX.1057 (176552)

Modorra y Gomera Alineación oficial del equipo 'Modorra y Gomera' en el partido 0 - 2 Los h0mbRes dE ChaRlie Alineación oficial del equipo 'Los h0mbRes dE ChaRlie' en el partido
0 - 1 Pekka Ruohonen (22')
0 - 2 Pekka Ruohonen (31')
Modorra y Gomera Alineación oficial del equipo 'Modorra y Gomera' en el partido 0 - 2 Los h0mbRes dE ChaRlie Alineación oficial del equipo 'Los h0mbRes dE ChaRlie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Modorra y Gomera Alineación oficial del equipo 'Modorra y Gomera' en el partido 2 - 3 Los h0mbRes dE ChaRlie Alineación oficial del equipo 'Los h0mbRes dE ChaRlie' en el partido
Tiene mala suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,4 % 13,0 % 62,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Modorra y Gomera

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Žoržs Streičs va disposar d'una bona oportunitat al minut 41, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 203 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): En Víctor Gomà no oblidarà el que li va passar durant el minut 43. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 203 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Alfonso Mon no oblidarà el que li va passar durant el minut 77. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 218 Minuto 86 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Ionel Demetrescu va entorpir al marcador d'en Alfonso Mon per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 201 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Alfonso Mon no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ionel Demetrescu de Modorra va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 62 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 62 va fer que Matthieu Viola de Modorra hagués d'abandonar el terreny de joc. Alejandro Fernández va entrar al terreny de joc per suplir-lo.
  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): En Daryl Vail ocupà el lloc d'en Žoržs Streičs al 89 minuts, dos minuts després que el jugador de Modorra quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Los h0mbRes dE ChaRlie

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 22, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Pekka Ruohonen es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 31 de partit va donar a h0mbRes l'avantatge per 0 - 2. Pekka Ruohonen en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del h0mbRes que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Pekka Ruohonen, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Gaspar Henze després de 72 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Ignacio Zulueta va poder desviar-lo a córner.
  • 280 Minuto 87 (Ocasión de falta): Ignacio Zulueta va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Roberto de Kler que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Yapci Villa.