Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bar ***Los Colegas*** (440357) - Los Hombres de Charlie (493101) » 162075025: T23/J1/IX

Liga 162075025 Información oficial sobre el partido 162075025 en Hattrick

01.03.2008 15:45:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 1 / IX.1057 (176552)

muzzle f.c. Alineación oficial del equipo 'muzzle f.c.' en el partido 0 - 2 Los h0mbRes dE ChaRlie Alineación oficial del equipo 'Los h0mbRes dE ChaRlie' en el partido
0 - 1 Jimmy Corsentino (31')
0 - 2 Grzegorz Kluszczy?ski (32')
muzzle f.c. Alineación oficial del equipo 'muzzle f.c.' en el partido 0 - 2 Los h0mbRes dE ChaRlie Alineación oficial del equipo 'Los h0mbRes dE ChaRlie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
muzzle f.c. Alineación oficial del equipo 'muzzle f.c.' en el partido 1 - 3 Los h0mbRes dE ChaRlie Alineación oficial del equipo 'Los h0mbRes dE ChaRlie' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,9 % 0,2 % 95,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

muzzle f.c.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de muzzle van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Sieb Verlinden va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 203 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): muzzle va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Sergio Pollo va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 201 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Jean-Baptiste Primault va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 84 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jean-Baptiste Primault de muzzle va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): Després de 29 minuts jugats, Piersandro De Camillis es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Sieb Verlinden.

Los h0mbRes dE ChaRlie

Goles Goles

  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a h0mbRes prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Jimmy Corsentino.
  • 183 Minuto 32 (Gol por la derecha): Al 32 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a h0mbRes augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Grzegorz Kluszczyński es rifés el porter i marqués el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Alfons Zach de h0mbRes, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 15, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Jimmy Corsentino va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Gaspar Henze al minut 41, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Alfons Zach, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Alfons Zach va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jonathon Parsons de h0mbRes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 42, Yapci Villa de h0mbRes va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alfons Zach de h0mbRes amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 88 (Tirita): Al minut 88 de partit, el jugador Alfons Zach de h0mbRes es va lesionar lleugerament però va poder continuar.