Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fc ActionScript (123806) - Meadas FC (1421973) » 161918235: T23/J6/VIII

Liga 161918235 Información oficial sobre el partido 161918235 en Hattrick

05.04.2008 15:10:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 6 / VIII.305 (54106)

Fc ActionScript Alineación oficial del equipo 'Fc ActionScript' en el partido 8 - 0 Flotting Team Alineación oficial del equipo 'Flotting Team' en el partido
Paris Mangum (14') 1 - 0
Claudio Brianda (25') 2 - 0
Thilo Bousi (29') 3 - 0
Claudio Brianda (33') 4 - 0
Thilo Bousi (76') 5 - 0
Claudio Brianda (81') 6 - 0
Cato Kristensen (83') 7 - 0
Cato Kristensen (85') 8 - 0
Fc ActionScript Alineación oficial del equipo 'Fc ActionScript' en el partido 8 - 0 Flotting Team Alineación oficial del equipo 'Flotting Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Fc ActionScript Alineación oficial del equipo 'Fc ActionScript' en el partido 6 - 0 Flotting Team Alineación oficial del equipo 'Flotting Team' en el partido
Tiene suerte 5.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc ActionScript

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): Al minut 14 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Paris Mangum ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, ActionScript es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de ActionScript va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Claudio Brianda progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 29 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de ActionScript va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Thilo Bousi progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de ActionScript va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Claudio Brianda progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): En Thilo Bousi de ActionScript va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 0.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): Claudio Brianda va incrementar l'avantatge de ActionScript amb el 6 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): En Cato Kristensen de ActionScript va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 7 - 0.
  • 118 Minuto 85 (Gol evento especial córner peinado): En Sigbjørn Moen entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al ActionScript, un peu providencial d'en Cato Kristensen va situar el 8-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 88 quan Thilo Bousi de ActionScript gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Claudio Brianda va estar a punt de sentenciar el partit al minut 90, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Claudio Brianda de ActionScript va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 79 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 79 va fer que José Soares de ActionScript hagués d'abandonar el terreny de joc. Anatole Chalot va entrar al terreny de joc per suplir-lo.
  • 095 Minuto 89 (Lesión): ActionScript es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Thilo Bousi no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Jacques Mulot al camp.

Flotting Team

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Julio Antonio del Mar Robisco de Flotting amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 514 Minuto 88 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Alejandro Notario s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 12 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en César Duque probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.